Да я согласен как-то тупо выглядит.....! Довайте отписовацы и за баг, довать линк на шелл, (веб) на изьян, дефейс та за афтором это аднозначно, Но пусть все ащутят запах:) зы: Это былоб намного круче, как для афтора так и для остальных......
Сорри за длуд, у меня вопрос не по теме: мог бы кто нибудь из вас предоставить пароль от ftp? только что дифейснутого сайта? Мне одному челу нужно отомстить, он мое девушку увел, морду уже бил не помогло, а компромат нашел. Стукните кто может почочь в асю, даже в оффлайн 326018653
1. это не флуд а оффтопик 2. если у тебя увели деффачку нужно задуматься о себе а не о ком-то в любом случае очень рекомундую 2 раза внимательно прочитать http://lover.ru/master/sopli.shtml 3. здень не общество сестер милосердия. 4. и тем более здесь не тусовка слабоумных - халявные хостинги еще никто не отменял.
"Ak? ?es?! Na?e webov? str?nky opakovane hacknut?! Dnes o 18.30 hod. hackeri ?spe?ne za?to?ili na na?e str?nky. Protipr?vny stav v?ak trval len nieko?ko min?t, kedy webmaster p?vodn? str?nky obnovil."
хехе)) наша страничка вебова була хакнута)))) прикольно
06.01.2005
Zatia??o predch?dzaj?ci ?l?nok je od z?kladu vymyslen? s cie?om trochu rozveseli? klubov? atmosf?ru v zimnej pr?prave, tento ?l?nok je krutou realitou. Ak ste si dnes o 18.30 hod. klikli na adresu www.fcnitra.sk, otvoril sa v?m v prehliada?i ni??ieuveden? obr?zok. Znamenalo to, ?e nejak? hacker, ?i u? zo ?artu, alebo s in?m ?myslom, sa "nab?ral"do n??ho serveru a pozmenil ?vodn? str?nku. Mali sme v?ak ??astie v ne??ast?, preto?e zhodou okolnost? sme to zistili v priebehu nieko?k?ch min?t a n?? webmaster zjednal n?pravu prakticky okam?ite. Ke? sme si pozreli evidenciu pr?stupov na serveri www.naj.sk v sekcii "po??ta?e n?v?tevn?kov", ako podozriv? adresa sa jav? http://cn590.kirov.ru/ Slovo "hacker" pod?a slovn?ka cudz?ch slov znamen? "u??vate?a PC sna?iaceho sa cez po??ta?ov? sie? prenikn?? do cudz?ch syst?mov". Toto hacknutie vyvol?va cel? rad ot?zok: ??m sme si zasl??ili pozornos? hackerov? Nahneval predch?dzaj?ci fikt?vny ?l?nok n??ho mas?ra? Alebo on s?m je schopn? hackova?? Nahneval tento ?l?nok nedajbo?e Mojsejovcov? Nep??ili sa hackerom hol? zadky na?ich futbalistov? V?imol si n?s najsl?vnej?? hacker sveta Kevin Mitnick, ktor? bol za hackerstvo ods?den? a odsedel si nieko?ko rokov v base? Alebo ide len o hl?pu n?hodu? Nech u? je odpove? ak?ko?vek, v?etko zl? je na nie?o dobr?. V prvom rade je to sign?l pre webmastera urobi? technick? opatrenia k tomu, aby sa mo?nos? hacknutia na?ich str?nok minimalizovala, preto?e ?plne vyl??i? sa ned?. Je to podobn?, ako s kr?de?ou auta: Ak v?m ho niekto chce ukradn??, urob? to. Rusk? hackeri u? nab?rali aj "v???ie" str?nky, napr. NASA, FBI, CIA a pod. Jedn?ho d?a by sa n?m mohlo sta?, ?e na na?om serveri nen?jdeme ?iadne s?bory, a na?a doteraj?ia pr?ca vyjde navnivo?. To je technick? str?nka veci. T? pr?vna znamen?, ?e niekto sp?chal trestn? ?in a je na?ou povinnos?ou to ozn?mi? pol?cii, aj keby bola mo?nos? n?jdenia p?chate?a minim?lna. Odhliadnuc od uveden?ch h?ad?sk si mysl?m, ?e sa tak trochu m??eme te?i?: Na?e klubov? str?nky p?taj? pozornos?! A o to predsa ide. ?i nie?
у них ещё там даже линк даёться на скриншот дефейса))) во умат, я бы на места админа наоборот про этом умолчал.
Сообщений: 107
Оценки: 0
Присоединился: 01.04.2004
Откуда: Москва
quote:
---------------- Цитата: Дата:08.01.2005 12:07:11, Автор:Spl@Sh :: http://samair.ru/ взломан! почитайте то что на главной написано! я хотел сёдня прокси взять оттуда и вот такую фишку увидел! ----------------
Ну ладно, ломанул, но зачем все стирать! Я оттуда вчера пытался прокси-лист взять, а там фигу показали. Дефейсил бы главную страницу, а то, что юзают люди не трогал бы. Пришлось искать другие, а там все корявое, да все мертвое =((((